30 napig nem evett cukrot, most így néz ki

49

A cukor, az édes igazi függőséget okoz. Egy elszánt lány azonban elhatározta, hogy egy egész hónapon át teljesen kizárja a cukrot az életéből. A cukormentes diétának meglett az eredménye, a lány láthatóan sokat fogyott és több ezer követőt is gyűjtött magának.

A cukornak szinte csak negatív hatásai vannak testünkre, ezzel a legtöbben tisztában is vannak, mégis rendkívül nehéz lemondani a finomságokról és az édes üdítőitalokról. Arielle Calderon azonban belevágott a nagy kihívásba és egy egész hónapra felhagyott a cukros ételek fogyasztásával, sőt lemondott a mesterséges édesítőszerekről is. Nem csak arra ügyelt, hogy süteményt ne egyen, hanem arra is, hogy egyáltalán ne vásároljon és ne fogyasszon olyan előre gyártott élelmiszert, amiben cukor van, például tésztákat, előre kész szószokat, önteteket, stb.

Az üzletekben nagyon nehéz olyan ételt vásárolni, miben ne lenne cukor. Éppen ezért a titok nyitja, hogy mindent otthon, saját kezűleg kell elkészíteni, nyers alapanyagokból. Bár macerásnak tűnik, kis idő elteltével hozzá tudja szokatni magát az ember és az egészséges étkezés lassan életformává válik.

Arielle Calderon egy hónapos cukordiétájának eredménye rendkívül inspiráló, érdemes hát belevágni!

 

Nem kell a leányzót sajnálni, hiszen a diéta alatt ilyen finomságokat fogyasztott.

Az eredmény pedig önmagáért beszél. És ne feledd, ez csak egyetlen hónap volt: